Jogi nyilatkozat - weboldal, tartalom:

Az Online TV (későbbiekben I-TV) és az Online Rádió (későbbiekben I-FM) tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 1. Az oldalon található információk tulajdonjoga
  A www.i-tv.hu, illetve www.i-fm.hu internet cím alatt található tartalmak tulajdonosa egy Egyéni Vállalkozás, melynek nyilvántartási száma: 12429471. Az internetes oldalon található információkat bárki szabadon olvashatja, a későbbi megtekintés, vagy értelmezés céljából lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja. Kivételt képeznek a TV-, Rádió adások, Filmek, stream folyamok, ezek rögzítése tilos! Tilos a jogtulajdonosok engedélye nélkül az oldalon található információk továbbhasznosítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és engedély nélküli megjelenítése. A megjelenített anyagokkal kapcsolatos minden további jogot a tulajdonos, mint a hasznosítási jogok kedvezményezettje fenntartja, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesíti.

 2. A személyiségi jog és az adatok biztonsága
  Az I-TV- és I-FM.hu tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. Adatkezelési nyilvántartási számok: I-FM: NAIH-65952/2013, I-TV: NAIH-65951/2013. Internetes oldalainkról olyan, az I-TV és I-FM helyes működéséért felelős web alapú (szkript)programok, cookie-k és illesztőeszközök (plugin-ok) kerülhetnek felhasználóink számítógépeire, amelyek felhasználóink internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmilyen károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkereséssel kapcsolatos felelősségtől elhatároljuk magunkat.

 3. TV-adó, Rádió adó, Videó Stream
  Az oldalon található TV-, Rádió csatornák, illetve videó streamek az internetről származnak, melyek a tulajdonos tudomása szerint ingyenesen sugározhatóak. A tulajdonos nem vonja kétségbe, hogy a látogatók által beküldött TV- és Rádió csatornák, illetve videó streamek ingyenesen sugározhatóak, vagyis a sugárzó tárhelyre mutató link elhelyezhető. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy oldalunkon olyan TV csatorna, Rádió adó, illetve videó stream van, melyet nem áll jogunkban sugározni, természetesen azonnal töröljük.

 4. Internetes hivatkozások
  Bárki szabadon elhelyezhet a saját weboldalán a www.i-tv.hu-ra, illetve a www.i-fm.hu-ra mutató internetes hivatkozást. Az I-TV és az I-FM elhatárolja magát azoktól az esetektől, amikor szándékainktól eltérő, vagy jogszabályokba ütköző tartalmat hordozó oldalakon helyeznek el a www.i-tv.hu-ra vagy www.i-fm.hu-ra mutató internetes hivatkozásokat.